Onze nieuwe voorstelling komt eraan!

De afgelopen maanden zijn wij hard bezig geweest met onze nieuwe voorstelling die wij graag aan u willen laten zien. En nu zijn de data bekend en dat betekend dat u uw kaartjes alvast kunt reserveren om er zeker van te zijn dat u erbij kunt zijn. Onze nieuwe voorstelling heet “Reis mee met Spring” en samen met onze gasten reizen wij de mooiste vakantiebestemmingen af. We gaan samen naar de Caribische Eilanden en weer terug naar de Waddeneilanden. Ook maken we excursies naar dierentuinen en bezoeken we oude monumenten. Deze reizen leggen wij af met diverse voertuigen en samen beleven wij een hoop avonturen. Zorg er dus voor dat u met ons mee kunt gaan!

Onze nieuwe voorstelling is op zaterdag 18 mei 2019 of op zondag 19 mei 2019 te zien in Theater de Speeldoos in Vught.

Bestel uw kaarten hier voor 18 mei

Bestel uw kaarten hier voor 19 mei