Een tweede groep in ‘s-Hertogenbosch.

Over enkele maanden start Theatergroep Spring met een tweede groep in de Muzerije in ‘s-Hertogenbosch. Ook deze groep zal onder leiding van Jan van der Els ook elke 18 maanden een geweldig optreden neerzetten. Je kunt je nu al aanmelden als speler of als danser.
Aanmelden kun je doen via de mail: aanmelden@theatergroepspring.nl
( Graag met de volgende informatie: Naam van degene die lid wilt worden, interesse in toneel of dans, adres gegevens, telefoonnummer, naam van contactpersoon en relatie tot degene die ingeschreven wilt worden. We zullen het merendeel van het contact houden via het e-mail adres waarmee de informatie bij ons wordt ontvangen. )

Heb je je aangemeld dan zullen we je zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de data. Vanwege de hoge interesse is het mogelijk dat de interesse hoger is dan het aanbod. Ook in dat geval zullen we dit melden en een eventuele plek op een wachtlijst voorstellen.

We zien jullie mail graag tegemoet!